Ervaringen

Mijn moeilijkste en hoogste opleiding die ik heb genoten is mijn 43 jaar aan levenservaring. Daarin heb ik veel inspiratie opgedaan en aan de lijve ondervonden hoe verschillende methodes, theorieën en wijsheden werken.

Vanaf mijn 24ste emigreerde ik naar Costa Rica en daarna naar Nicaragua. Daar deed ik mijn eerste coaching ervaringen op.

Vijf jaar later was ik weer terug in Nederland waar ik veel leerde over autisme. In die tijd werd ik geïnspireerd om met kinderen en volwassenen te gaan werken die “een label” opgeplakt krijgen. Ongeacht hun eventuele diagnose, haal ik ze uit hun koker en plaats ze in het licht. Van daaruit kijken we samen naar de dingen die wel werken  en zet ze in hun kracht.

Tijdens mijn vijfjarige opleiding bij Mens en Intuïtie leerde ik o.a. hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en ontwikkelde ik me als Life Coach. Aan het Europees Instituut heb ik de vierjarige opleiding tot Master Coach en Master Counselor afgerond. Daar ontdekte ik dat ik Oplossings- en Lichaamsgericht werken  prettig vind en dan ook toepas. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk in Amersfoort waar ik met veel plezier mag werken met kinderen en volwassenen.

Naast mijn praktijk Coach ik bij Stichting Welzijn Amersfoort waar ik op vrijwillige basis werk voor het project Coach en Cootje. Ik coach daar kinderen tussen de 10 en 13 jaar die extra aandacht nodig hebben. Mijn taak is hun leefwereld te vergroten en te versterken.